Uw tuinaannemer voor Bilzen & omstreken

089 44 00 52

Hovenier voor ieders budget
Fier op uw tuin

Een klein onderhoud in de tuin of een volledige aanleg van uw bedrijfsterrein? Reken hiervoor op het vakmanschap van hovenier Freddy Huygen uit Bilzen. Er wordt rekening gehouden met uw verlangens en budget zodat zowel particulieren als bedrijven op de dienstverlening een beroep kunnen doen.

Kwaliteit, service en vakmanschap

De kwaliteiten van Groenwerken Freddy Huygen gaan veel verder dan het bezitten van groene vingers en een passie voor de natuur. De ruime ervaring en de herhaalde bijscholingen zorgen voor een perfecte service die uw tuin van de beste zorgen voorziet. De service die geboden wordt is zeer uitgebreid. Dus zowel voor het maaien van gras als voor de volledige tuinaanleg kunt u hier terecht.

Iedereen jaloers op uw schitterende tuin

Een mooie en goed onderhouden tuin levert een flinke meerwaarde op. Bovendien zal vriend en vijand zonder twijfel jaloers zijn op die weelderige bloemenpracht of die perfect gescheerde hagen en buxussen. Kies daarom vandaag nog voor de vakkundige tussenkomst van uw gespecialiseerd hovenier uit Bilzen en bel of mail Groenwerken Freddy Huygen.

Adviesverlenend

U krijgt passend advies op maat van uw tuin. Uw project wordt van A tot Z uit handen genomen.

Ruime ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring wordt de beplanting en de ligging van uw tuin volledig geanalyseerd om van uw tuin een parel te maken.

Klantvriendelijk

De klant zijn wensen staat bij ons centraal. Hier kan u rekenen op een duidelijke communicatie van begin tot eind.