Uw tuinaannemer voor Bilzen & omstreken

089 44 00 52

Snoeiwerken, een écht vakwerk
Een aangepaste snoeimethode

Hagen, bomen en struiken dienen op regelmatige tijdstippen gesnoeid te worden om optimaal te groeien en te bloeien. Geef uw snoeiwerken regio Bilzen daarom niet zomaar uit handen maar opteer voor een vakman: Groenwerken Freddy Huygen.

Precisiewerk

Snoeien zorgt ervoor dat bomen en hagen zich jaar na jaar kunnen ontwikkelen op een goede manier. Voor iedere soort is er dan ook een aangepaste snoeimethode die zeker moet gerespecteerd worden. Ook het tijdstip wanneer u de snoeischaar mag bovenhalen is niet willekeurig. Groenwerken Freddy Huygen staat u bij met raad en daad om uw tuin jaar na jaar in weelde te laten floreren en beschikt tevens over het nodige materiaal.

Tuinafval

Het tuin- en snoeiafval dat geproduceerd wordt tijdens de werken, kan probleemloos meegenomen worden. U zult dus op geen enkele manier last ondervinden van de uit te voeren snoeiactiviteiten. Ook het gras dat afgemaaid wordt of onkruid kan meteen meegenomen worden.

Offerte en contact

Neem gerust contact op voor informatie of een offerte voor snoeiwerken te Bilzen. Wenst u een heraanleg van uw tuin? Vraag dan meteen naar een afspraak voor het opstellen van een plan en een passende offerte.

Adviesverlenend

U krijgt passend advies op maat van uw tuin. Uw project wordt van A tot Z uit handen genomen.

Ruime ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring wordt de beplanting en de ligging van uw tuin volledig geanalyseerd om van uw tuin een parel te maken.

Klantvriendelijk

De klant zijn wensen staat bij ons centraal. Hier kan u rekenen op een duidelijke communicatie van begin tot eind.